Hoje é o grande dia!
Tivemos a honra de receber na Doçaria do Sul o Chef Neven Maguire e a equipa do programa “Neven’s Portuguese Food Trails” (Série 3 – Episódio 7), dedicado ao Algarve!
Neste episódio especial, mostramos com a talentosa Fátima Dias como se faz o tradicional Doce Fino Algarvio, uma verdadeira joia da nossa região.
Não perca a emissão hoje, 19 de fevereiro de 2025, e descubra as delícias do Algarve através das mãos de quem mais sabe.
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Today is the big day!
We had the honor of welcoming Chef Neven Maguire and the team from “Neven’s Portuguese Food Trails” (Season 3 – Episode 7), featuring the Algarve, to Doçaria do Sul!
Neven Maguire is back on RTÉ One in January 2025 with a new third series of Neven’s Portuguese Food Trails. This seven-part culinary adventure takes Neven from the verdant North to the sun-drenched South as he discovers more flavours, stories, and culinary traditions that make Portugal a food lover’s paradise.
In this special episode, we showcased, with the talented Fátima Dias, how the traditional Algarvian Doce Fino is made — a true gem of our region.
Don’t miss the broadcast today, February 19th, 2025, and discover the flavors of the Algarve through the hands of true experts.
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www.docariadosul.pt – docariadosul@gmail.com
+351 96 13 12 311 – RUA ELIAS GARCIA • SILVES
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